Nu i vecka kör vi ett tidigare inlĂ€gg Ă€n vad jag hade tĂ€nkt mig! Jag hade planer pĂ„ att poppa ut detta till er pĂ„ söndag, men kĂ€nde att nej jag vĂ€ntar inte! Jag kör nu sĂ„ kan vi alla maxa julmyset lite grann. 

Först vill jag dela tvÄ trevliga nyheter med er; vi finns pÄ Instagram och pÄ Linkedin för er som inte sett oss dÀr redan, trevligt mer fler inspo stÀllen tÀnker jag. 

LĂ€nkarna hittar ni hĂ€r: 

instagram https://www.instagram.com/aliceandnilda/ 

linkedin https://www.linkedin.com/company/alice-nilda/

I vecka har vi myst till det med att slÄ in de sista klapparna och klÀ granen. Jag behövde Àven komma pÄ en genial paket till julklappsleken. Funderade ett tag, sen slog det mig! Jag bestÀmde mig för att införskaffar ett par riktigt snygga Irish Coffee muggar med guld detaljer, och sÄ adderade jag en ask Midnight Sun i en av kopparna, och en North Cape i den andre. Slog sedan in paketet i cellofan papper och ett sidenband. KÀnns som en lyxig julklapp till julklappsleken. Vad har ni valt till er julklappslek? 

En lyxig julklappslek vĂ€ntar…
KÀnn hur stÀmningen kommer krypande!

Granen fick ocksÄ pyntas klart i veckan och nu denna morgon har jag avnjutit en hÀrlig frukost för att kicka igÄng lille jul. 

Vi pÄ Alice & Nilda önskar er alla en riktigt god jul! 

Mer inlÀgg