Välkomna alla till 2023. Vi hoppas ni fick ett ordentligt härligt slut på 2022 och att den första veckan in på det nya året känts fantastiskt! 

Inför det nya året tänkte vi på Alice & Nilda presentera våran Art Director, Evelynn. Evelynn är en kreativ visionär som kom i kontakt med oss under hösten 2022, där bakgrunden till vår kontakt och numera relation är passionen för choklad och guldkanten på tillvaron. 

Evelynn, som både har rest till Schweiz för chokladens skull, till att bo i London ett par månader för att vidga vyerna, har sedan barnsben haft en förkärlek till choklad och de känslor som uppkommer i samband med väl utvald smak, konsistens, som upplevelse. 

Hör Evelynn berätta:

Jag är kräsen av mig, men på ett bra sätt. Mina smaklökar är intensiva så jag känner mycket vid en tugga. Jag väljer därför noggrant ut vad jag smakar på. Jag får även bilder, visioner och upplevelser framför mig när jag smakar något. Vilket är viktigt för mig. När jag hörde talas om Alice och Nilda tänkte jag att det spontant var ytterligare en pralin på marknaden. Men faktum var att jag blev glatt överraskad när jag fick höra om proteinet, fibern och pralinernas utvalda smaker med blåbär från norr och att varje pralin har en egen historia. Efter första biten var jag fast och numera är det pralinerna som är nummer ett för mig!”

Bild från chokladbutik i Schweiz. Väljer noggrant bland utbud och smakkombination.

Evelynn är den som har hand om vår blogg här på Alice och Nilda, samt vårt instagramkonto. Så missa inte hålla utkik efter hennes så tips på smak, guldkant och härlig stämning. 

Vi önskar er en riktigt härlig söndag! 

Mer inlägg